Рекламирайте в мрежата на AV Eon

Рекламирайте в AV Eon напълно безплатно.

 

Първа възможност - регистриране на компанията

AV Eon дава възможност за регистриране на Вашата фирма в сайта ни, напълно безплатно, като няма и следващи такси.
По този начин фирмата Ви ще придобие още повече присъствие в интернет - нещо, което е изключително важно в съвременния бизнес. Друго предимство е, че фирмите или клиентите, които търсят в мрежата на AV Eon ще са изцяло фокусирани в индустриалната сфера и оборотът от намирания на Вашата фирма, който ще получите, ще е още по-целенасочен и с по-голям интерес.
Получавате възможност за целенасочена реклама на Вашия предмет на дейност - производство или услуги, в специална страница за нашата търсачка, както и позицията Ви на нашата интерактивна карта.
Разширяването на Вашето присъствие в интернет чрез платформата на AV Eon ще бъде и благоприятно за по-лесното намиране на фирмата Ви в търсачки като Google, Bing и др. Научете повече за предимствата, които ще получите при регистрация в нашата платформа.

- Всяка една регистрирана компания ще  бъде качена в нашата търсачка;
- Всяка една регистрирана компания ще бъде качена в нашата индустриална карта;
- Всяка една регистрирана компания ще може да бъде сканиранара от Google, Bing и др. търсачки в нашия сайт и това ще донесе допълнителни ползи на Вашето онлайн присъстие и допълнително популяризиране на сайта Ви в тези търсачки;
- Всяка една написана статия ще бъде публикувана в нашите постоянно набиращи популярност страници във Facebook и Linkedin, на всичките ни последователи;

Втора възможност - Онлайн EXPO

Технологичните изложения са важна част от инженерния свят. Те са възможност за предствяне на фирмата, нейните продукти, услуги и предмет на дейност пред други фирми и потенциални клиенти; разширяване на познатостта на фирмата; както и директен контакт с хората и бизнеса; създаване на връзки и партньорства.
Онлайн изложението на AV Eon дава възможност за онлайн контакт бизнес към бизнес, бизнес към клиент, намиране на партньорства и доставчици на нужните услуги или материали и целенасочена реклама в инженерните среди. Научете повече.

Участие на онлайн изложението на AV Eon

Можете да участвате на нашето онлайн изложение чрез изпращане на статията в Word-формат на адрес , заедно със снимки, pdf или други материали, които желаете да бъдат качени.

- Статиите ще остават в нашето експо без да бъдат трити, независимо преди колко време са били качени;
- Статията може да бъде ъпгрейдната и пусната в избрани, независимо преди колко време е била публикувана;
- Всяко една статия (публикация) ще може да бъде сканирана от Google, Bing и др. търсачки и да се появява при тях, което ще увеличи допълнително присъствието Ви в интернет;
- Всяка една написана статия ще бъде публикувана в нашите постоянно набиращи популярност страници във Facebook и Linkedin, за всичките ни последователи;

Четвърта възможност - Обяви за работа

AV Eon предлага услугата, фирми, които имат нужда от намиране на хора, да пускат обяви за работа и да намират кандидати от инженерните среди по-лесно.
За разлика от други, не толкова целенасочени платформи в инженерните сфери, в мрежата на AV Eon можете да намерите точните кандидати, с обяви на повече от конкурентни цени.

Допълнителни въпроси:

Ако имате някакви допълнителни върпоси, не се колебайте да ни пишете на .