Рекламирайте в мрежата на AV Eon

AV Eon предлага както платена реклама, така и възможност за напълно безплатна такава.

 

Първа възможност - регистриране на компанията

AV Eon дава възможност за регистриране на Вашата фирма в сайта ни, напълно безплатно, като няма и следващи такси.
По този начин фирмата Ви ще придобие още повече присъствие в интернет - нещо, което е изключително важно в съвременния бизнес. Друго предимство е, че фирмите или клиентите, които търсят в мрежата на AV Eon ще са изцяло фокусирани в индустриалната сфера и оборотът от намирания на Вашата фирма, който ще получите, ще е още по-целенасочен и с по-голям интерес.
Получавате възможност за целенасочена реклама на Вашия предмет на дейност - производство или услуги, в специална страница за нашата търсачка, както и позицията Ви на нашата интерактивна карта.
Разширяването на Вашето присъствие в интернет чрез платформата на AV Eon ще бъде и благоприятно за по-лесното намиране на фирмата Ви в търсачки като Google, Bing и др. Научете повече за предимствата, които ще получите при регистрация в нашата платформа.

- Всяка една регистрирана компания ще  бъде качена в нашата търсачка;
- Всяка една регистрирана компания ще бъде качена в нашата индустриална карта;
- Всяка една регистрирана компания ще може да бъде сканиранара от Google, Bing и др. търсачки в нашия сайт и това ще донесе допълнителни ползи на Вашето онлайн присъстие и допълнително популяризиране на сайта Ви в тези търсачки;
- Всяка една написана статия ще бъде публикувана в нашите постоянно набиращи популярност страници във Facebook и Linkedin, на всичките ни последователи;

Втора възможност - Онлайн EXPO

Технологичните изложения са важна част от инженерния свят. Те са възможност за предствяне на фирмата, нейните продукти, услуги и предмет на дейност пред други фирми и потенциални клиенти; разширяване на познатостта на фирмата; както и директен контакт с хората и бизнеса; създаване на връзки и партньорства.
Онлайн изложението на AV Eon дава възможност за онлайн контакт бизнес към бизнес, бизнес към клиент, намиране на партньорства и доставчици на нужните услуги или материали и целенасочена реклама в инженерните среди. Научете повече.

Участие на онлайн изложението на AV Eon

Можете да участвате на нашето онлайн изложение, по един изкючително достъпен начин, независимо дали сами ще пускате своите пулбикации или чрез наши модератори.

- Статиите ще остават в нашето експо без да бъдат трити, независимо преди колко време са били качени;
- Статията може да бъде ъпгрейдната и пусната в избрани, независимо преди колко време е била публикувана;
- Всяко една статия (публикация) ще може да бъде сканирана от Google, Bing и др. търсачки и да се появява при тях, което ще увеличи допълнително присъствието Ви в интернет;
- Всяка една написана статия ще бъде публикувана в нашите постоянно набиращи популярност страници във Facebook и Linkedin, за всичките ни последователи;

Цени на участие в EXPO-то

Всяка фирма или частно лице, което изяви желание за участие и представяне на изложението може да го направи по два начина:

Месечно представяне

20 лв.
 • Вие сами публикувате статии
 • 2 статии/месец

Публикуваме Вашите статии

25 лв.
 • Ние публикуваме статиите, които ни изпращате
 • 2 статии/месец

Избрана статия

5 лв.
 • За да бъде качена статията Ви в избрани
 • Цена за 1 статия за месец

Бонус:

За всеки месец, в който сте участвали в Онлайн Изложението получавате безплатно Банер/Лого на всичките страници на сайта ни, което ще може да бъде видяно от повече от 3000 посетители месечно.

Трета възможност - Банер/Лого-реклама в сайта ни


Логото на фирмата Ви ще бъде видимо за повече от 3000 посетители всеки месец.

За разлика от много други, доста по-скъпи платформи, които взимат огромни суми, само за клик или достигане до публика и в същото време не предлагат тази целенасоченост, от която имате нужда, AV Eon предлага поставянето на Вашето лого на нашите страници - Online EXPO, Търсачка, Карта на индустрията, Обяви за работа и Регистрирането на компания (почти всички от нашите страници.) Рекламните банери се намират вдясно на страницата и привличат внимание, докато в същото време, цените за поставянето им са изключително ниски, а ползите за Вас ще са отново целенасочена реклама към фирми и клиенти от индустриалната сфера.

Банер-реклама в сайта на AV Eon

10 лв.
 • /на месец

Цени на Банер/Лого за повече месеци

При поръчка на Банер/Лого за фирмата за повече време, получавате следните промени в цената:

Цена за 3 месеца

25 лв.
 • Получавате 10 лв намаление от цената на за третия месец.

Цена за 6 месеца

50 лв.
 • Получавате 1 безплатен месец. (Заплащате 5 и получавате 6 месеца)

Цена за 1 година

100 лв.
 • Получавате 2 безплатени месеца. (Заплащате 10 и получавате 12 месеца)

Четвърта възможност - Обяви за работа

AV Eon предлага услугата, фирми, които имат нужда от намиране на хора, да пускат обяви за работа и да намират кандидати от инженерните среди по-лесно.
За разлика от други, не толкова целенасочени платформи в инженерните сфери, в мрежата на AV Eon можете да намерите точните кандидати, с обяви на повече от конкурентни цени.

Обикновена обява

10 лв
 • Всички описани по-горе полета на формата за попълване.
 • Цената е единично плащане за месец.

Допълнителни въпроси:

Ако имате някакви допълнителни върпоси, не се колебайте да ни пишете на .