Машиностроителното онлайн изложение на AV Eon

Потопете се в света на инженерните технологии.
2 minutes reading time (316 words)

Индустриална карта на България - Машиностроене


Основната идея на платформата AV Eon е да улесни максимално намирането на предприятия, които произвеждат машини или извършват съотвените услуги в инженерната индустрия.

Колко често Ви се е случвало да не можете да намерите точната фирма за задачата, която Ви трябва?

Обикновено, в инженерните среди, при проектиране на продукт, при неговата изработка, при избора на правилните материали или обработки, намирането на точно това, което е нужно на дадена компания или клиент, не винаги е лесна и бърза задача. Най-удобният и разпространен начин е използването на интернет - Google или някоя друга платформа, но върнатите резултати не винаги са точно това, което търсим, защото базата данни съдържа не само индустриални предприятия, но и много други, които не ни вършат работа в този случай, а това увеличава времето, което трябва да прекараме в търсене.

Целта на AV Eon е да създаде мрежа от инженерни компании (в машиностроенето, металообработката и електрониката), която ще улесни и съкрати процеса на търсене и ще остави повече време за проектирането, технологията и изпълнението.

​В допълнение към своята Търсачка, AV Eon създаде интерактивна Карта на индустрията, която ще направи удобно и лесно намирането предприятията, които Ви трябват, тяхното точно разположение на картата и как да стигнете до тях.

Вече можете да намерите над 130 предприятия върху Индустриалната карта на България. Всяко едно от тях има описание за предмета си на дейност - какво произвежда и/или какви услуги предлага. Намирането на конкретни фирми може да стане лесно чрез ключови думи в търсачката вдясно на картата, както и могат да бъдат използвани филтри за индустриалната сфера, която Ви интересува.

Индустриална карта на България

​Противно на общото мнение - в България има машинна индустрия и то немалка. Разгледайте нашата Карта на индустрията, намерете предприятията, които Ви трябват, а в случай, че не виждате Вашето - можете да регистрирате фирмата си напълно безплатно.

...

Карта на индустрията

Намерете бързо и лесно предприятието, което Ви трябва и което е най-близо и удобно за Вас.

3
Hardware Design Ltd. - разработване на електронни ...
Регистрирани фирми в AV Eon през Юли, 2018
 

Коментари 2

AV Eon на Сряда, 17 Октомври 2018 12:43

На фирмите, които вече са се регистрирали в сайта, ще бъде поставено и логото им в описанието им на Индустриалната карта, за да се открояват от нерегистрираните и да бъдат по-забележими.

На фирмите, които вече са се регистрирали в сайта, ще бъде поставено и логото им в описанието им на Индустриалната карта, за да се открояват от нерегистрираните и да бъдат по-забележими.
Руслан на Сряда, 31 Октомври 2018 13:24
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Понеделник, 14 Юни 2021
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.