Машиностроителното онлайн изложение на AV Eon

Потопете се в света на инженерните технологии.
2 minutes reading time (462 words)

Hardware Design Ltd. - разработване на електронни устройства


Кои сме ние?

Hardware Design Ltd е българска компания, основана през 1991 от маг. инж. Ален Пачов, бивш отговорен конструктор в секция процесори в Централния Институт за Изчислителна Техника – София. Работил е и в Института за Космически Изследвания – Москва.

Главният сектор на компанията е разработването на електронни устройства. През годините сме работили с голям брой компании, за които сме създали голямо разнообразие от цифрови, аналогови и смесено-сигнални устройства. Някои от нашите клиенти са: Hyundai Heavy Industries, Hewlett Packard, Analog Devices и Edutech – Tampere University of technology. HWD изгражда мрежи от автоматични хидрометрични и метеорологични станции из цялата страна за целите на Националния Институт по Метеорология и Хидрология, Енергийния Системен Оператор, Язовири и каскади и др.


Какво правим?

Основната професионална област на фирмата е създаването на електронни устройства по изисквания на клиента. Вярваме, че на всеки клиент трябва да бъде предоставена възможността да участва ефективно в развитието на неговия уникален продукт. Нашите клиенти ни предоставят списък със спецификации, ние ги обсъждаме, като предлагаме подобрения, определяме размера на устройството и времето за изпълнение.

Клиентите ни поръчват различни видове устройства за запис на данни, интерфейсни преобразуватели, контролери за различни приложения и т.н. Подсигуряваме правилната работа на продукта с голямо количество тестове в различни обстановки, като намаляваме вероятността за изпращане на дефектно изделие към клиента. Продуктите ни са базирани на голямо разнообразие микроконтролерни интегрални схеми в зависимост от приложението.


Нашите проекти

ХИДРОМЕТРИЧНА СТАНЦИЯ – ЯЗ. БАТАК

Нашата основна сила - хардуерната електроника и фърмуерът ни отведоха в различни области на работа през годините.

Компанията има богат опит в автоматизацията на индустриални процеси, създаването на контролиращи, измерващи и записващи устройства базирани на различни микроконтролери.

Основният бизнес на компанията е свързан с изграждането на метеорологични и хидрометрични станции и станции за измерване на качеството на въздуха. Нашите прдукти са разположени из цялата страна и служат на целите на НИМХ и ЕСО.

Станциите са изградени от различни модули – захранване (слънчев панел, стабилизатор на напрежение), записващо устройство (логер), защити, сензори и комуникационни модули.

Информацията от сензорите се събира и записва, като може да бъде изпратена по различни начини за отдалечен мониторинг (GSM, GPRS, 3G, LAN, etc.).

Както към станциите, така и за всички наши клиенти ние създаваме специализирани електронни устройства според всяка нужда.

Клиентите ни се свързват с нас със списък от изисквания, като вид на устройството, вид на сензорите, вид на паметта, комуникация, размери и оформление, захранване, допълнителни функционалности. Тъй като задоволяването на клиентските нужди е на първо място формата и размерът и формата на нашите платки е напълно гъвкав, а дизайнът индивидуален.

Освен индивидуални поръчки, нашите клиенти могат да избират от гамата готови продукти на Хардуер Дизайн.
CAD МОДЕЛ НА УСТРОЙСТВО ЗА МЕРЕНЕ НА ТЕМПЕРАТУРА И НИВО НА ПОДВОДНИ ВОДИ
УСТРОЙСТВО ЗА МЕРЕНЕ НА ТЕМПЕРАТУРА И НИВО НА ПОДВОДНИ ВОДИ


Свържете се с нас

Website: www.hwdbg.com

E-mail:


2
Регистрирани фирми в AV Eon през август, 2018
Индустриална карта на България - Машиностроене
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Вторник, 16 Август 2022
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.