Машиностроителното онлайн изложение на AV Eon

Потопете се в света на инженерните технологии.
2 minutes reading time (317 words)

Хайкад ИнфотехФирма Хайкад Инфотех ООД
е инженерингова компания, създадена през 2008 г . от екип специалисти в сферата на разработката на иновативни технически продукти и системи. Зад гърба ни са редица успешни проекти за български и чуждестранни компании. Още от началото на нашата дейност заложихме изцяло на най-модерните инженерни методики използвайки съвременни системи за виртуално проектиране и компютърни симулации. Всичко това бе подчинено на една цел - постигането на максимално добри характеристики на разработваните от нас продукти в най-кратки срокове.

Нуждата за осъвременяване на българските индустриални предприятия от една страна и по интензивното сътрудничество с международни компании, доведе до нуждата от пълно обновяване на технологиите и средствата за производство. Това доведе до нуждата от внедряване на съвременни дигиталните софтуерни технологии с цел постигане на пълна съвместимост с мрежата от международни компании. Съвместно с нашия дългогодишен технологичен партньор Dassault Systemes, предлагаме на българските предприятия конкретни решения за обновяване на използваните софтуерни системи в развойната дейност, производството, логистиката, финансовото планиране и управлението на проекти. Нашите предложения са базирани на водещите системни решения от продуктовата линия на Dassault Systemes; CATIA, ENOVIA, DELMIA и 3DEXPERIENCE.


Ясната Визия и добре формулираните Цели водят до правилни Решения. Всичко, което правим в Хайкад Инфотех е подчинено на тази зависимост. Убедени сме, че само заедно с Вас можем да изградим най-правилния подход за Вашата компания. Обръщаме особено внимание на етапа на анализ на визията за развитие на Вашата компания, за да можем да прецизираме целите на проекта. Обсъждаме с Вас в най-големи детайли Решенията, които Ви предлагаме.  


Решенията, които предлага Хайкад Инфотех за нашите индустриални и академични партньори са основно в три направления:

  • Внедряване на софтуерни инженерни CAD / CAE платформи и системи за управление на жизнения цикъл на продукта (PLM);
  • Разработка на иновативни инженерингови решения за индустриални партньори в България и Европа;
  • Разработване на научно-приложни проекти в мултинационални екипи и научно-изследователски лаборатории и университети.

Задайте правилните въпроси и заедно ще променим света!

1
Резултати след Йонно азотиране
Регистрирани фирми в AV Eon през ноември, 2018
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Понеделник, 08 Март 2021
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.