Машиностроителното онлайн изложение на AV Eon

Потопете се в света на инженерните технологии.
1 minute reading time (221 words)

Обучение от Фесто - “Пластмаси“


С наближаването на края на годината идва време и за традиционното ни пускане на ново обучение. В случая, това е обучение на тема „Пластмаси" и е предназначено за фирми, които имат шприц машини и изработват всякакви форми и заготовки от подобен род материали. Курсът е 2-дневен и има 2 съществени параметъра:

  • Обучението се провежда само за цялостен екип, във фирмата заявител, като практическата част е на машините, с които разполагат.
  • Възможност да бъдат разгледани специфични казуси, свързани с конкретното производство, след предварително изпратени материали, по които лектора да се подготви.

Както и при другите наши обучения провеждани на място, вариантът е чрез указване на удобен за екипа период, съобразен с календара на лекторите ни. Брой участници – група от 6 до 12 души.

Повече информация ще намерите в прикачената покана, където е и програмата курса. При желание за провеждане на обучението или планирането му за следващата година, ще очакваме да се свържете с нас за детайли или изготвянето на бюджетна оферта.

За допълнителна информация, оставам на разположение.


За Контакт:

Иво Илиев
Didactic Sales Engineer
FESTO EOOD
tel. +359 (2) 9600 714
fax +359 (2) 9600 713
mob. +359 878 896 260

Имейл:

1
Обучение от Фесто - “PLC Siemens II - Advanced Lev...
Най-малкият електрокар „Рекорд“ на служба в Michel...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 26 Юни 2022
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.