Машиностроителното онлайн изложение на AV Eon

Потопете се в света на инженерните технологии.
1 minute reading time (206 words)
Препоръчано 

Online EXPO-то на AV Eon


Технологичните изложения са важна част от инженерния свят. Те са възможност за предствяне на фирмата, нейните продукти, услуги и предмет на дейност пред други фирми и потенциални клиенти; разширяване на познатостта на фирмата; както и директен контакт с хората и бизнеса; създаване на връзки и партньорства. С представяне на изложение дадена фирма е точно на инженерно събитие, където е по-вероятно да бъде открита от клиентите, които я търсят
- целенасочена реклама в инженерните среди.С навлизането на Интернет все повече и повече във всяка сфера на нашия живот, изложенията постепенно започват да губят своята посещаемост, защото все повече контакти, бизнес сделки и поръчки се проучват и сключват директно по интернет. Постепенно рекламата по интернет се превърна в една ключова част, за да бъде дадена компания успешна. Но точната среда, платформа, пространство за реклама е трудно да бъде намерена и най-често рекламирането остава назабелязано от точните клиенти или фирми, които търсите, въпреки че рекламата е достатъчно виждана.

Онлайн изложението на AV Eon дава възможност за онлайн контакт бизнес към бизнес, бизнес към клиент, намиране на партньорства и доставчици на нужните услуги или материали и целенасочена реклама в инженерните среди.


...

AV Eon - За Online Expo

Свързва инженерните предприятия - машинната индустрия, електрониката и програмирането в България

3
B2B и B2C платформа от ново поколение
Мрежата на AV Eon
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Понеделник, 28 Ноември 2022
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.