Машиностроителното онлайн изложение на AV Eon

Потопете се в света на инженерните технологии.
2 minutes reading time (382 words)
Препоръчано 

Ionitech Ltd. - Плазмено (йонно) азотиране в България

Plasma nitriding bulgariq Плазмено (йонно) азотиране в България

"Йонитех" ООД разполага със свои собствени исталации за плазмено азотиране и предлага услугите: плазмено азотиране, плазмено карбонитриране и следващо оксидиране, използвайки своя повече от 40-годишен опит, за да постигнем най-добрите резултати. При желание на клиента правим металографски протоколи, които съдържат информация за процеса, повърхностната твърдост, твърдостта в дълбочина, както и металографски изследвания на азотрирания слой. 

Плазмено (Йонно) Азотиране от Йонитех 

Йонното (плазмено) азотиране е вид химико-термична обработка, която представлява дифузия на азот в материала и се прилага, за да се подобри повърхностната твърдост, износоустойчивостта, якостта на умора и корозионната устойчивост на детайли, изработени от стомана, чугун, титаниеви и алуминиеви сплави, синтеровани материали и др.
Плазменото азотиране е метод, който разполага със сериозни технологични способности и е възможност за обработка на детайли, изработени с много сложни форми и геометрии.
Чрез този метод могат да бъдат получени дифузионни слоеве с необходимата структура, т. е. процесът на дифузионно насищане може да бъде контролиран и оптимизиран в съответствие със специфичните изисквания към качеството на слоя.Ако имате допълнителни въпроси процеса на плазмено азотиране или имате нужда от оферта за обработка, моля, не се колебайте да се свържете с нас на адрес: .

Плазмено нискотемпературно карбонитриране от Йонитех 

Плазменото карбонитриране е метод, подобен на плазменото азотиране, като се добавя и малък процент въглеродосъдържащ газ, който подпомага образуването на свързаната зона (белия слой), която се формира върху дифузионната зона. Тази обработка, за разликата от стандартното високотемпературно карбонитриране, се извършва във феритната зона и няма опасност от изкривявания на детайлите. Плазменото карбонитриране или феритно плазмено карбонитриране, се прилага най-често върху стомани, които имат по-ниско съдържание на легиращи елементи, за да получат по-голяма свързана зона и да се увеличи значително тяхната повърхностна твърдост.Ако имате допълнителни въпроси за процеса на плазмено нискотемпературно карбонитриране или имате нужда от оферта за обработка, моля, не се колебайте да се свържете с нас на адрес:


Услуги - Плазмено (Йонно) Азотиране | Ionitech Ltd.

"Йонитех" ООД предлага услуги на Йонно Азотиране и оксидиране, с възможно най-добрите резултати, благодарение на нашия над 40-годишен опит в областта.

3
Регистрирани фирми в AV Eon през Юли, 2018
Ionitech Ltd. - Оборудване за Плазмено (Йонно) азо...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Понеделник, 28 Ноември 2022
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.