Машиностроителното онлайн изложение на AV Eon

Потопете се в света на инженерните технологии.
2 minutes reading time (490 words)

Регистрирани фирми в AV Eon през август, 2018


​AV Eon иска да поздрави с добре дошли фирмите, които се регистрираха в платформата през август 2018-та. Можете да намерите информация за тях по-надолу.


"Стомана 1" ЕООД

Фирма "Стомана 1" ЕООД изработва машинни елементи от стомана, като за целта разполага с универсални стругове, фрези и шлифовъчни машини и служители с дългогодишен опит.


"Трокуттестгруп България" ООД

Трокут Тест Груп е компания, извършваща консултации и доставки на уреди, консумативи и услуги в областта на контрола на качеството и поддръжката на машини и съоръжения.

Основните фирми, които Трокут Тест Груп представлява са: Durr NDT, Helling, IT Concepts, Sonatest, Visi Consult, Volume Graphics, Yxlon, Galdabini, Qness, Metkon, Hirox, Vision, Alicona, SciAps, GNR, Sonotec, Artesis, Sewertronics, Seco/Warwick, 3DGence.


"Кастех" ЕООД

КАСТЕХ ЕООД е иновативна инженерингова компания. Проектира и произвежда машини, оборудване, инструментална и технологична екипировка, различни детайли и възли за нуждите на промишлеността и селското стопанство. Фирмата извършва ремонт и модернизация на металорежещи машини. КАСТЕХ има капацитета да произвежда както серийни детайли, така и единични детайли и опитни образци. Във фирмата работят квалифицирани инженери, специалисти по студена обработка на метали и технологията на машиностроенето.


"АСА Трейдинг" ЕООД

Фирма "АСА Трейдинг" ЕООД се занимава с:

- 3D принтиране на машинни детайли и нестандартни изделия;
- Проектиране и производство на пластмасови изделия;


"Стийл Мил" ООД

Фирма "Стийл Мил" ООД е специализирана в обработка на единични и серийни детайли от стомана, цветни метали, пластмаса чрез фрезоване на машина с ЦПУ (CNC).

"СД Експрес" ЕООД

"СД Експрес" ЕООД предлага транспорт в страната и чужбина, куриерски услуги.

"Титов Технолоджи" ЕООД

"Титов Технолоджи" ЕООД се занимава с проектиране, производство и ремонт на нестандартна техника и оборудване.
Основно се занимаваме с автоматизация на производствени процеси, което включва целия пакет прототипи, механична част, пневматика и хидравлика, контролно измервателна техника и оборудване. Използваме както произведени от нас детайли, възли и машини, така и вече готови обекти, които биват модернизирани ремонтирани и компилирани по подходящ начин за постигане на крайната цел.

Hardware Design Ltd.

Компанията има богат опит в автоматизацията на индустриални процеси, създаването на контролиращи, измерващи и записващи устройства базирани на различни микроконтролери.

"Айваз - Н" ООД

Фирма „Айваз Н" ООД разполага със собствена новоизградена високотехнологична производствена база и се занимава предимно с производство и търговия на гъвкави неръждаеми метални тръби от заварена хром-никелова стоманена лента.

"Хайкад Инфотех" ООД

Фирма Хайкад Инфотех ООД е инженерингова компания, създадена от български специалисти в сферата на виртуалното проектиране, компютърните симулации и разработката на иновативни технически продукти. Работим с главна насоченост продуктов дизайн на изделия, машини и автоматизирани системи за производствена оптимизация. Нашата компания е представител за България и на един от най-големите софтуерни концерни разработващи CAD/CAM решения - френската компания Dassault Systemes.


Всяка една от регистрираните фирми може да бъде намерена чрез ключови думи или филтрите в Търсачката на AV Eon, както и на интерактивната Индустриалната карта.


1
Трокут Тест Груп - България
Hardware Design Ltd. - разработване на електронни ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Понеделник, 14 Юни 2021
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.