Машиностроителното онлайн изложение на AV Eon

Потопете се в света на инженерните технологии.
1 minute reading time (239 words)

Регистрирани фирми в AV Eon през декември, 2018


​AV Eon иска да поздрави с добре дошли фирмите, които се регистрираха в платформата през декември 2018-та. Можете да намерите информация за тях по-надолу.


"Гемамекс" ЕТ

GEMAMEX е утвърден лидер като доставчик и инженерингов партньор в индустриалната автоматизация. Директни доставки от производители като OMRON, YASKAWA, YAMAHA, TELE Haase, ORIENTAL MOTOR, PATLITE, ESTUN.


"Трумпф България" ЕООД

ТРУМПФ България ЕООД е дъщерна компания на TRUMPF GmbH Co KG, занимаваща се с разпространение и внос на щанцови машини и абкант преси, комбинирани лазерно-щанцови машини, лазери за рязане и заваряване, маркиращи и гравиращи лазерни системи и 3D принтери, както и машинни инструменти, резервни части и консумативи, поправка и поддръжка на машините.


"Нанотех Груп" ООД

Нанотех Груп ООД предлага нанасяне на твърди износоустойчиви покрития върху металорежещи инструменти с акцент върху въглерод базираните нанокомпозити.


"ЕСД България" ЕООД

ЕСД БЪЛГАРИЯ ЕООД е утвърден доставчик на индустрията. Предмета на дейстност е продажба, гаранционна и следгаранционна поддръжка и сервиз на индустриална техника. В портфолиото на фирмата са металорежещи машини и оборудване за тях: ЦПУ системи, задвижвания, енкодери; индустриални матрични линейни и етикетни бар-код принтери; индустриални клавиатури, бар-код скенери и мобилни терминали. Нашите контакти са директно с производителите на продуктите, които предлагаме.


Всяка една от регистрираните фирми може да бъде намерена чрез ключови думи или филтрите в Търсачката на AV Eon, както и на интерактивната Индустриалната карта.


1
Павел Аймалиев - freelance mechanical CAD-designer
Резултати след Йонно азотиране
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Понеделник, 08 Март 2021
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.