Машиностроителното онлайн изложение на AV Eon

Потопете се в света на инженерните технологии.
3 minutes reading time (506 words)

Регистрирани фирми в AV Eon през Юли, 2018


​AV Eon иска да поздрави с добре дошли фирмите, които се регистрираха в платформата през юли 2018-та. Можете да намерите информация за тях по-надолу.


ЕЗ "Елпром Троян" ЕООД

ЕЗ "ЕЛПРОМ ТРОЯН" ЕООД е един от водещите производители на електромотори в България. Продукцията ни отговаря на всички европейски регулации и е със сертификати за качество 9001:2015 и 14001:2015. Освен широката гама асинхронни електромотори, завода е и лидер в Индустрия 4.0 с разработените системи за дигитален мониторинг. Носител на множество международни отличия за Иновация. SDM 30 служи за интелигентен дигитален мониторинг и може да се използва като приложение към всеки електромотор.


"Бунай" АД

Бунай АД произвежда пластмасови изделия по методите леене под налягане и пресоване. Дружеството разполага с висококачествено модерно оборудване за производство и контрол на готовата продукция. Имаме дългогодишен опит в преработката на различни видове термопластични и термореактивни полимери. Специализацията на технологичните ни възможности е в областта на пластмасовите изделия за технически приложения. Фирмата е сертифицирана по стандартите ISO 9001, ISO 14001, IATF 16949 и OHSAS 18001.


"Бултех" ЕООД

"Бултех" ЕООД предлага внос и търговия с лагери, ремъци, семеринги и други уплътнители, крепежни елементи, инструменти, смазочни материали, лепила, предпазни средства и други.


"Гидекс" ООД

Основната дейност на фирмата е термична и химико-термична обработка на стомани, както и вакуумно импрегниране.
Фирма Гидекс ООД е създадена през 2005г. в гр. Севлиево и се занимава с термични и химико-термични обработки на стомани и детайли от стомана, а в началото на 2017г. внедри линия за вакуумно импрегниране на отливки и детайли от метал.


"Йонообменни смоли" ЕООД

Фирма "Йонообменни смоли" ЕООД се занимава с:

- Доставка на йонообменни смоли-анионити и катионити на едро и дребно.
- Омекотяване, дейонизация, дехлорация и селективно пречистване на вода.
- Пречистване на питейни и отпадни води.
- Рециклиране на съществуващи йонообменни филтри и колони.
- Подмяна на стара йонообменна смола с нова такава.


"ФАБКО" ООД

"ФАБКО" ООД е специализирано във фрезоване, струговане, механична обработка и производство на детайли и възли от стомана, алуминий, мед, месинг, пластмаса и др. Серийно производство на прецизни стругови и фрезови детайли на високотехнологични програмни машини - CNC фрезоване и CNC струговане!

"Логотех" ООД

"ЛОГОТЕХ" ООД е производствена фирма в областта на тежкото машиностроене. Извършва разработване, изработване, монтаж и пускане в експлоатация на машини, съоръжения, инструменти, приспособления, машинни резервни части и метални конструкции изработени във фирмата.

"Веспа ВП" ЕООД

Фирма Веспа ВП ЕООД е лидер в производството на мелници за пластмаса и спомагателна екипировка за европейския и световен пазар.

"Йонитех" ООД

"Йонитех" ООД предлага най-голямото разнообразие от оборудване за плазмено азотиране в целия свят.
"Йонитех" ООД също разполага със свои инсталации за плазмено азотиране и предлага услугите на плазмено азотиране, плазмено карбонитриране както и следващата оксидация, използвайки своя опит, за да постига най-добрите резултати.

"Вакуумтерм 2000" ООД

Проектиране и производство на вакуумни камери, вакуумни съоръжения и метални конструкции. Фирмата притежава опитни и качествени инженери в сферата на проектирането, които са готови да се изправят пред всякакви предизвикателства.

Всяка една от регистрираните фирми може да бъде намерена чрез ключови думи или филтрите в Търсачката на AV Eon, както и на интерактивната Индустриалната карта.


1
Индустриална карта на България - Машиностроене
Ionitech Ltd. - Плазмено (йонно) азотиране в Бълга...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Понеделник, 14 Юни 2021
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.