Машиностроителното онлайн изложение на AV Eon

Потопете се в света на инженерните технологии.
3 minutes reading time (525 words)

Регистрирани фирми в AV Eon през ноември, 2018


​AV Eon иска да поздрави с добре дошли фирмите, които се регистрираха в платформата през ноември 2018-та. Можете да намерите информация за тях по-надолу.


"Сороков Инструментс" ООД

Фирма "Сороков Инструментс" ООД предлага инженеринг, проектиране, производство, програмиране, обучение, eлектро инсталация, супервизия, тестване и въвеждане в експлоатация на проекти за автоматизация на различни процеси, машини, цехове и цели производствени линии.


"Содибул" ООД

СОДИБУЛ ООД е ексклузивен представител на Българския пазар на утвърдени производители на машини в областта на Машиностроенето и Металообработването: SODICK-Япония, PINNACLE-Тайван, Chen Hsong Europe-Холандия, Coraltec GmbH-Швейцария, Modular-Швейцария, DEGA s.p.a. Италия, TS-Technologies GmbH-Германия, Fresmak-Испания.


"Автоматизация на Дискретното Производство" ООД

АДП-Смолян ООД е производител на стандартни и нестандартни машини с ЦПУ. Фирмата има собствена разработка на механизъм за безлуфтово движение чрез зъбно колело- зъбна рейка (в процес на патентоване). При проектирането и производството на машините, АДП-Смолян акцентира върху високо качество, надеждност и висока производителност, на достъпни цени за максимален брой потребители.


"Загора - металообработка и проектиране" ЕООД

"Загора - металообработка и проектиране" има богат опит в проектирането и изработката на матрици, инструментална екипировка и детайли. Фирмата предлага:
- Проектиране на CAM продукт
- Изработка на фрезови и стругови детайли
- Изработка на инструментална техника
- Изработка на матрици


"Металлоджик" ЕООД

"Металлоджик" ЕООД е представител на Швейцарската фамилна компания MOTOREX, която предоставя на своите клиенти най-висококачествените смазващи продукти и услуги за повече от 100 години.

"Ремотерм" ЕООД

Фирма "Ремотерм" ЕООД е основана през 1999г. Основните ни акценти са ремонтно–възстановителни дейности чрез заваряване, наваряване, механична обработка и всички необходими допълнителни операции за получаване на готово изделие от клиента. Помагаме на нашите клиенти да предпазят и удължат живота на техните машини и съоръжения, като създаваме решения, за да се спестят средства за техните нужди.

"АСПро" ООД

„АСПРО" ООД е основано през 2007 г. в гр. Стара Загора. Дружеството има основен предмет на дейност изработка на детайли, изделия и съоръжения за: хранително-вкусова промишленост; енергетика; промишлено строителство; селсткото стопанство; иновативни проекти и други​.

"Пакин" ЕООД

ПАКИН ЕООД е специализирана във внос и дистрибуция на машини и консумативи за индустриално, индивидуално и групово опаковане - метален чембер, пластмасов чембер, полиестерен чембер; стреч фолио, термосвиваемо фолио; самозалепващи ленти - тиксо; предпазни опаковъчни материали и аксесоари. ПАКИН е изключителен представител на Signode и Manuli за България.

"Химикс България" ЕООД

Химикс България" ЕООД предлага изработката на стандартни и нестандартни машинни детайли, които изискват висока точност, прецизност и специално отношение, като за постигането на тази цел разполагаме със съответното машинно оборудване и опит.

"БМЕ" ЕООД

Основната дейност на фирмата е производство на прецизни струговани детайли. Основните ни продукти са метални щифтове. Обхвата ни включва всички DIN и ISO норми съществуващи на пазара. БМЕ ЕООД е най-големият производител на стандартизирани детайли. БМЕ ЕООД е 100% собственост на немска фамилна компания.

AMV Blast

Почистване на всякакви повърхности чрез Пясъкоструене.

ACES Compressors UK

ACES Compressors UK е специализирана фабрика за рециклиране на хладилни и климатични компресори на марки като Bitzer, Copeland, Carrier, Trane, Hitachi, Daikin, HallScrew, Thermo King и много други.
Поддържаме налични компресори от масовите марки и модели.

Всяка една от регистрираните фирми може да бъде намерена чрез ключови думи или филтрите в Търсачката на AV Eon, както и на интерактивната Индустриалната карта.


1
Хайкад Инфотех
Предимства на Плазменото азотиране пред Газовото а...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Понеделник, 08 Март 2021
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.