Машиностроителното онлайн изложение на AV Eon

Потопете се в света на инженерните технологии.
1 minute reading time (298 words)

Регистрирани фирми в AV Eon през януари, 2019


​AV Eon иска да поздрави с добре дошли фирмите, които се регистрираха в платформата през януари 2019-та. Можете да намерите информация за тях по-надолу.


"Топ Метролоджи" ООД

Предлагаме 3D координатни измервателни машини (СММ), портативни 3D измервателни ръце, 3D лазерни скенери, индустриални микроскопи, металографски микроскопи, стереомикроскопи, 3D микроскопи, профил проектори, рентгенови машини, оборудване за измерване на големи обемни детайли с iGPS и лазерен радар, мултисензорни машини, видеоизмервателно оборудване, уреди за извън машинна предна настройка на инструменти, машини за подготовка на проби при металографски анализи, металообработващи центри с ЦПУ.


СД "Кристиян - Дени Пандулев и Сие"

Основната дейност на фирмата е изработка на инструментална екипировка - различни видове шприцформи, щанци за пробиване, рязане, огъване, изтегляне замби и др. Също така компанията е специализирана в производството на прецизни детайли от метал и пластмаса, изработени по мостра или чертеж на клиента.


Profi3DPrint

Profi3DPrint e компания, в сферата на машиностроенето, за изработка на функционални машинни детайли от модифицирани технически пластмаси, посредством 3D принтиране. Чрез този метод се осигурява възможност за създаване и/или персонализиране на работещи машинни детайли, с добро качество, на достъпни цени, както и кратки срокове за производство.


"ОМЗ-Инвест 2000" АД

"ОМЗ - Инвест 2000" АД както и неговото дъщерно дружество "Оптикомеханичен завод" ООД са фирми с дългогодишен опит в производството на пластмасови, механични и оптични детайли.


"Инструмент Метал"

Продажба на български и вносни металорежещи, измервателни, ръчни, абразивни и диамантени инструменти. Екипировка за машини. ИЗКУПУВАМЕ ТВЪРДОСПЛАВНИ ИНСТРУМЕНТИ (твърдосплавни пластини, метчици, свредла), МЕТАЛОРЕЖЕЩИ ИНСТРУМЕНТИ, КАЛИБРИ (калибър гривна и пробка). ИЗКУПУВАМЕ работили твърдосплавни пластини и инструменти.


Всяка една от регистрираните фирми може да бъде намерена чрез ключови думи или филтрите в Търсачката на AV Eon, както и на интерактивната Индустриалната карта.


1
Микроник - механично проектиране
Заявки за поръчки
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 26 Юни 2022
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.