Предвид извънредните обстоятелства, породени от коронавируса, екипът на Фесто Дидактика би искал да помогне на екипите Ви да продължат професионалното си обучение с ограничените налични ресурси. Ето как стратирахме инициативата да проведем първия ни онлайн семинар по пневматика и електропневматика с помощта на нашите преподаватели. За целта имаме на разположение софтуер за видеоконференции, който може да свърже много желаещи наведнъж. Детайли:

За Контакт:

Иво Илиев
Didactic Sales Engineer
FESTO EOOD
tel. +359 (2) 9600 714
fax +359 (2) 9600 713
mob. +359 878 896 260

Email: ivo.iliev@festo.com

 • 3-дневно онлайн обучение "Основи на пневматиката и електропневматиката";
 • период 22 - 24 април 2020 год / сряда-петък/;
 • брой участници – група до 10 души.
 •  

  Повече информация ще намерите в прикачената покана, където е и програмата на курса. При желание за участие на човек от предприятието във Фесто Дидактика WebTraining, моля пуснете заявка на посочения имейл. Тъй като броят на участниците е ограничен, планираме да запълним свободните места в реда, в който получаваме заявките. Ако максималната бройка бъде надвишена, в близък период ще повторим учебната програма за нова група. Обработваме получените заявки и скоро след това ще изпратим имейл връзка за присъединяване към Festo Didactic WebTraining, която може да бъде препратена на участващите колеги.

  Очакваме Вашите заявки не по-късно от 16 април.

  Надявам се, че с нашите решения можем да Ви помогнем и заедно да преодолеем предизвикателствата пред дигиталното образование.

  За допълнителна информация, оставам на разположение.

  Бъдете здрави и се пазете!