Online EXPO-то на AV Eon

Технологичните изложения са важна част от инженерния свят. Те са възможност за предствяне на фирмата, нейните продукти, услуги и предмет на дейност пред други фирми и потенциални клиенти; разширяване на познатостта на фирмата; както и директен контакт с хората и бизнеса; създаване на връзки и партньорства. С представяне на изложение, дадена фирма е точно на инженерно събитие, където е по-вероятно да бъде открита от клиентите, които я търсят - целенасочена реклама в инженерните среди.

С навлизането на Интернет все повече и повече във всяка сфера на нашия живот, изложенията постепенно започват да губят своята посещаемост, защото все повече контакти, бизнес сделки и поръчки се проучват и сключват директно по интернет. Постепенно рекламата по интернет се превърна в една ключова част, за да бъде дадена компания успешна. Но точната среда, платформа, пространство за реклама е трудно да бъде намерена и най-често рекламирането остава назабелязано от точните клиенти или фирми, които търсите, въпреки че рекламата е достатъчно виждана.
Инженерно Онлайн изложение AV Eon
Онлайн изложението на AV Eon дава възможност за онлайн контакт бизнес към бизнес, бизнес към клиент, намиране на партньорства и доставчици на нужните услуги или материали и целенасочена реклама в инженерните среди.

Ориентиране в EXPO-то

Изложението (EXPO-то) е направено изключително лесно за ориентиране и използване. Отделните представяния (публикации), които фирмите правят, ще бъдат под формата на интерактивни статии, с цел реклама, като ще могат да бъдат коментирани директно от посетителите, които искат да обсъдят представения продукт или услуга.
Главната страница на изложението съдържа едно синьо меню на управление, а директно под него се въртят препоръчани представяния (Избрани публикации). Под тях са изброени най-новите статии от първа страница на изложението.
Синьото меню дава възможност за бързо и лесно управление и намиране на това, което търсите, както и абониране за дадена статия, автор или категория.
Image
За да можете да коментирате в дадена статия, трябва първо да влезете в профила си, най-горе в менюто на страницата на AV Eon - Влезте в профила си.
Note: Коментарите ще бъдат стриктно следени от модератори, като са абсолютно забранени вулгарните или неуместни коментари, като модераторите запазват правото си да изтрият всеки коментар, който сметнат, че не отговаря на темата или етиката на сайта.

Участие на EXPO-то

Всяка фирма или частно лице, което изяви желание за участие и представяне на изложението може да го направи по следния начин.

Първа стъпка
Регистриране в сайта или влизане във Вашия профил.

Втора стъпка
Заплащане на участие. (По-надолу можете да видите цените за участие). Всеки потребител заплатил участие ще получи права да публикува.

Трета стъпка
Влизане в страницата на EXPO-то и избиране на "Създайте нова статия" от синьото меню. Това ще Ви пренасочи в страницата за писане.

Четвърта стъпка
Изберете един от трите предложени варианта за шаблон - "празна публикация", "шаблон за събитие", "шаблон за новини".
Image
Всеки един от шаблоните може да бъде променян, като му се добавят нови блокове (полета за текстове или картинки и видеа), които могат да бъдат подередени по начина, по който желаете.

Пета стъпка
След избирането на шаблон - сте пренасочени към основния прозорец за създаването на публикацията.
Image
От черното меню отгоре, можете да добавите нови блокове - Insert Block (полета за текст, картники, видео), Media (картинки, снимки, които след това можете да използвате в публикацията); "Публикации" ( дава директен линк към някоя вече създадена публикация); и Post Cover (дава възможност за качване на фонова снимка на статията).

На белия лист можете да напишете публикацията, както и това е мястото където да добавяте отделните блокове. Вдясно имате информация за публикацията - време, език, категория (трябва да изберете категория).
SEO означава да дадете описание и ключови думи на публикацията, които са важни за Google, но дори и да не го направите, те ще се попълнят автоматично от сайта.
"Блокове" Ви дава възможност за управление на отделните блокове, които сте публикували.
Image
При избиране на "Insert Block" отдясно Ви се дават възможните опции като оформление, елементи, медия, и други. Когато изберете блока, който искате да поставите, трябва да го провлачите до възможните полета, които се появяват на листа.
Можете да добавите, колкото искате различни блокове.

Шеста стъпка
Когато сте готови с публикацията, изпратете за одобрение, чрез зеления бутон, горе вдясно.
Модератор ще прегледа Вашата публикация и ще разреши публикуването й.

Цени на участие в EXPO-то

Всяка фирма или частно лице, което изяви желание за участие и представяне на изложението може да го направи по два начина:

Месечно представяне

20 лв.
  • Вие сами публикувате статии
  • 2 статии/месец

Публикуваме Вашите статии

25 лв.
  • Ние публикуваме статиите, които ни изпращате
  • 2 статии/месец

Избрана статия

5 лв.
  • За да бъде качена статията Ви в избрани
  • Цена за 1 статия за месец
След изтичането на заплатения месец, Вашите публикации не се свалят от сайта на AV Eon, те продължават да бъдат там и ще могат да бъдат намирани както от потенциални клиенти, така и от Google и други търсачки.
Тези статии също ще могат да бъдат качвани в избрани, дори да е минало доста време след публикуването им.

Допълнителни въпроси:

Ако имате някакви допълнителни върпоси, не се колебайте да ни пишете на .