Online EXPO-то на AV Eon

Технологичните изложения са важна част от инженерния свят. Те са възможност за предствяне на фирмата, нейните продукти, услуги и предмет на дейност пред други фирми и потенциални клиенти; разширяване на познатостта на фирмата; както и директен контакт с хората и бизнеса; създаване на връзки и партньорства. С представяне на изложение, дадена фирма е точно на инженерно събитие, където е по-вероятно да бъде открита от клиентите, които я търсят - целенасочена реклама в инженерните среди.

С навлизането на Интернет все повече и повече във всяка сфера на нашия живот, изложенията постепенно започват да губят своята посещаемост, защото все повече контакти, бизнес сделки и поръчки се проучват и сключват директно по интернет. Постепенно рекламата по интернет се превърна в една ключова част, за да бъде дадена компания успешна. Но точната среда, платформа, пространство за реклама е трудно да бъде намерена и най-често рекламирането остава назабелязано от точните клиенти или фирми, които търсите, въпреки че рекламата е достатъчно виждана.
Инженерно Онлайн изложение AV Eon
Онлайн изложението на AV Eon дава възможност за онлайн контакт бизнес към бизнес, бизнес към клиент, намиране на партньорства и доставчици на нужните услуги или материали и целенасочена реклама в инженерните среди.

Ориентиране в EXPO-то

Изложението (EXPO-то) е направено изключително лесно за ориентиране и използване. Отделните представяния (публикации), които фирмите правят, ще бъдат под формата на интерактивни статии, с цел реклама, като ще могат да бъдат коментирани директно от посетителите, които искат да обсъдят представения продукт или услуга.
Главната страница на изложението съдържа едно синьо меню на управление, а директно под него се въртят препоръчани представяния (Избрани публикации). Под тях са изброени най-новите статии от първа страница на изложението.
Синьото меню дава възможност за бързо и лесно управление и намиране на това, което търсите, както и абониране за дадена статия, автор или категория.
Image
За да можете да коментирате в дадена статия, трябва първо да влезете в профила си, най-горе в менюто на страницата на AV Eon - Влезте в профила си.
Note: Коментарите ще бъдат стриктно следени от модератори, като са абсолютно забранени вулгарните или неуместни коментари, като модераторите запазват правото си да изтрият всеки коментар, който сметнат, че не отговаря на темата или етиката на сайта.

Участие на EXPO-то

Всяка фирма или частно лице, което изяви желание за участие и представяне на изложението може да го направи по следния начин - изпращане на статията в Word-формат на адрес , заедно със снимки, pdf или други материали, които желаете да бъдат качени.


- Статиите ще остават в нашето експо без да бъдат трити, независимо преди колко време са били качени;
- Всяко една статия (публикация) ще може да бъде сканирана от Google, Bing и др. търсачки и да се появява при тях, което ще увеличи допълнително присъствието Ви в интернет;
- Всяка една написана статия ще бъде публикувана в нашите постоянно набиращи популярност страници във Facebook и Linkedin, за всичките ни последователи;

Допълнителни въпроси:

Ако имате някакви допълнителни върпоси, не се колебайте да ни пишете на .