Публикуване на заявка за поръчка

Събирането на оферти за извършване на дадена услуга обикновено е дълга и досадна задача. Първо трябва да намерите подходящи изпълнители, след което да се свържете с тях поотделно, а времето, което ще вложите в това, може да бъде насочено към друга също важна задача.

Публикуването на Вашата поръчка онлайн в сайта на AV Eon ще Ви спести голяма част от тази работа и ще можете да насочите вниманието си към други неща. След публикуването, AV Eon ще разпространи поръчката в своята мрежа, а изпълнителите ще се свържат директно с Вас с готови оферти, базирани на данните, които сте предоставили.

Попълвате формата на сайта на AV Eon с нужните данни за поръчката - бройки, чертежи, описание, както и данни за контакти.

Вашата заявка за поръчка

Изпращане на заявката

Изпращате формата с Вашата заявка и тя ще бъде прегледана и качена на сайта до 24 часа.

Вашата заявка ще бъде разпространена в мрежата на AV Eon - чрез имейл на фирмите, които са се регистрирали в сайта и на отделните посетители, които са регистрирали своя имейл, за да получават уведомления за поръчки, както и в социалните мрежи, в които AV Eon има множество последователи. Също заявката ще бъде видима в сайта до нейния краен срок или до сваляне след молба от Ваша страна.

Разпространение на заявката за услуга

Получаване на оферти

Ще получавате оферти за извършване на поръчката директно от изпълнителите. Те няма да минават през AV Eon.

Регистриране на Вашия имейл, за да получавате уведомления за нови поръчки

Можете да регистрирате Ваш личен или фирмен имейл, безплатно, за да получавате уведомления, когато има нова заявка за поръчка. Трябва само да впишете имейла си и да изберете сферата/рите (Механична изработка и обработка, Термична обработка и покрития, Проектиране и моделиране) за които искате да бъдете уведомявани.

Допълнителни въпроси:

Ако имате някакви допълнителни върпоси, не се колебайте да ни пишете на .